Ik help succesvolle 30’ers helderheid krijgen rond hun droomleven & in actie komen om hun verlangens te realiseren.
Ik help succesvolle 30’ers helderheid krijgen rond hun droomleven & in actie komen om hun verlangens te realiseren.
Cart 0

WAT ER BIJ MIJ EERST MOEST GEBEUREN VOORDAT IK MIJN DROMEN WAARMAAKTE

JANKEND OP DE WC NA ELKE VAKANTIE

JANKEND OP DE WC NA ELKE VAKANTIE

Als ik klaar was met studeren, dan zou de wereld van mij zijn. Ik had de wildste plannen. Een wereldreis maken met mijn beste vriendin, duikles geven in het buitenland of als stewardess de wereld overvliegen. Het kon me niet wild genoeg zijn.    Na het laatste jaar van mijn HBO studie hotelmanagement waar ik stage liep op Aruba, liep het compleet anders. Toen ik terug kwam was mijn geld op, moest mijn scriptie nog geschreven worden en zat ik bij mijn ouders thuis waar ik niet wilde zijn.    Eerst maar eens die scriptie af, dan kon ik solliciteren en...

Read more →